Curs Dermopigmentare Targu Mures

Aceasta procedura mai poarta denumirea si de tatuaj cosmetic sau machiaj semipermanent care are scopul de a accentua trasaturile naturale ale fetei prin corectiile la nivelul sprancenelor, buzelor sau ochilor.
In cadrul cursului de Dermopigmentare , vei studia urmatoarele tehnici: micropigmentare fir cu fir, pudrat cat si micropigmentarea buzelor si a liniei de tus.

Curs Make-up Targu Mures – Machior

Cursul prezinta o gama larga de tehnici, ce face din aceasta meserie una interesanta si provocatoare. Exista 3 tipuri de programe disponibile: initiere, initiere+ si calificare profesionala

Curs Aplicare Gene Individuale Targu Mures 1D 2D si 3D

Cu ajutorul genelor individuale putem corecta micile imperfectiuni ale ochiului. In cazul ochilor mici creeaza efectul de alungire si marire, in cazul ochilor rotunzi efectul de alungire

Curs Extensii Gene Russian Volume 4D-12D Targu Mures

Descopera lumea fascinanta a volumelor!
Te asteptam sa te inscrii la cursul de perfecționare 4-12D pentru a-ti diversifica serviciile si pentru a-ti atrage noi cliente!

Curs Stilizare Sprancene & Aplicare Gene Individuale Targu Mures

Curs Stilizare Sprancene & Aplicare Gene Individuale se adreseaza cosmeticienelor si make-up artistilor, cu noi tehnici.

Curs Make-up Pro Express Individual Targu Mures

Daca doresti sa te initiezi in tainele machiajului cu un stil actual asteptam sa te cunoastem la cursul Makeup Pro Express Indiviual, in Targu Mures.

Curs Automachiaj Targu Mures

Dezvoltam impreuna tehnici de machiaj, conform fizionomiei si morfologiei chipului tau. Regasim aici machiajul de zi, office si cel de seara

Curs Eyeliner gel Timisoara

Curs Eyeliner gel Targu Mures

Curs Eyeliner gel Targu Mures iti prezinta informatii, elemente si tehnici specifice realizarii machiajului smokey eyes in eyeliner gel. Executia machiajului prin tehnica eyeliner gel, are avantajul realizarii unui machiaj ce rezista garantat timp de 24 ore si nu este afectat de lumina din camera sau alte influente exterioare, pastrandu-si prospetimea si caracteristicile initiale.

curs tehnica creionului Targu Mures, cursuri make-up

Curs Tehnica Creionului Targu Mures

Seminarul de specializare Machiaj in Tehnica Creionului se adreseaza atat celor care au urmat un curs de initiere in tehnica machiajului clasic, dar si celor care au cunostinte minime in domeniu