Curs Dermopigmentare Targu Mures

Aceasta procedura mai poarta denumirea si de tatuaj cosmetic sau machiaj semipermanent care are scopul de a accentua trasaturile naturale ale fetei prin corectiile la nivelul sprancenelor, buzelor sau ochilor.
In cadrul cursului de Dermopigmentare , vei studia urmatoarele tehnici: micropigmentare fir cu fir, pudrat cat si micropigmentarea buzelor si a liniei de tus.

Curs Cosmetica Targu Mures – Cosmetician

Cursul are ca scop pregatirea cursantilor in meseriei de Cosmetician. Urmarind legislatia europeana, va propunem un complex program de invatare cu multiple beneficii

Curs Aplicare Gene Individuale Targu Mures 1D 2D si 3D

Cu ajutorul genelor individuale putem corecta micile imperfectiuni ale ochiului. In cazul ochilor mici creeaza efectul de alungire si marire, in cazul ochilor rotunzi efectul de alungire

Curs Extensii Gene Russian Volume 4D-12D Targu Mures

Descopera lumea fascinanta a volumelor!
Te asteptam sa te inscrii la cursul de perfecționare 4-12D pentru a-ti diversifica serviciile si pentru a-ti atrage noi cliente!

Curs Stilizare Sprancene & Aplicare Gene Individuale Targu Mures

Curs Stilizare Sprancene & Aplicare Gene Individuale se adreseaza cosmeticienelor si make-up artistilor, cu noi tehnici.

Curs Laminare Gene si Sprancene Targu Mures

Aceasta specializare este necesara atat unui cosmetician, cat si unui machior. Prin laminarea genelor si sprancenelor puteti corecta un punct „fierbinte” al fetei: zona ochilor

Curs Tehnica Sugaring epilare cu zahar Targu Mures

Curs Tehnica Sugaring epilare cu zahar Targu Mures

Epilarea cu zahăr este o metodă sigură și recomandată inclusiv în cazul unei pieli sensibile sau cu vase capilare sparte și se poate realiza pe orice tip de piele, pe diferite texturi ale firului de păr.